Barngolfen 3/9 2012

Medicross har under de senaste två åren ställt upp med säkerheten kring tävlingen. Vi har haft en medicinsk ansvarig på plats med en hjärtstartare om olyckan skulle vara framme.

I år är vi sponsorer och ska ställa upp med ett eget lag. Det kommer återigen bli en riktigt trevlig tävling med alla dess celebriteter på plats.

Välkomna till Hills GK i Mölndal!

http://barngolfen.nu/barngolfen-2012-gar-den-39-pa-hills-gc

4.9.2012

Medicross spelade tillsammans med:
- Louise Larsson golfpro, gör sin andra säsong på Ladies European Tour, LET.
- Magnus Muhrén, GAIS bandy. År 2004 gjorde han sitt 500:e mål. Svensk mästare 4 gånger, VM mästare 3 gånger, årets man i svensk bandy 4 gånger, årets junior 1994.
- Christian Sterning, SM 2:a i longdriving, medverkat i TV4:s ”Minuten”, Nordea Tour osv.
- Ove Pipkorn, doktor i allmän medicin. Anlitad av Medicross bemanning. Tennis och golf som intressen.
- Mikael Ullström

Laget placerade sig som 4:a i tävlingen av totalt 28 lag (-20 slag). Ett slag från segrande lag (3 lag hade -21 slag).

Ett STORT tack till er som medverkade i laget och gjorde detta till en fantastisk rolig golfdag. Stämningen i laget var på topp under hela tävlingen, ett riktigt kanongäng. Lycka till med golfen i fortsättningen önskar Medicross :)

Barngolfen lyckade med att samla in otroliga strax över miljonen denna gång som oavkortat går till Drottning Silvias Barnsjukhus. Dagens avslutades med bankett på Elite Park Avenue Hotel och auktion på rariteter som exempel:
- en signerad Tiger Woods longdriver
- en signerad tröja av Roger Federer
- en flagga signerad av Solhem Cup laget 2012

Tack även till Hans Wikkelsö som hade gjort filmen om barnens situation på Drottning Silvias Barnsjukhus ungdomsavdelning, ”kids will be kids”. En film som verkligen berör. Alla intäkter går också här oavkortat till barnen.

Se filmen:

http://doppio.se/case-studio/87